Breaking News
Loading...

BeMie's Followers

Game Reviews

Tech News

New Design

Recent Post

Showing posts with label BeMieS Diary. Show all posts
Showing posts with label BeMieS Diary. Show all posts
Tuesday, August 17, 2010
Thursday, August 12, 2010
Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 2

Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 2

Sambungan Dari Episod 1...



Setelah selesai sesi photoshoot Hyundai I 30 dan Hyundai Sonata 2010 .. kiteorg pun borak dalam kereta dan akhirnya Izan telah decided tuk pergi ke pasar ramadhan (PaRam).. Aku follow jer.. hehehe ( dalam kepala hotak nak carik laa kuih muih seperti roti jala atau karipap sebagai appetizer bak kater omputih tuk bebuka aku nnt) sambil memandang izan yg sedang sibuk tangkap gambar suasana jem


Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 1

Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 1


Salam RAmadhan Diucapkan kepada semua pelawat2 pengunjung2 Abang2 Adik Kakak Awek2 Mak2 Bapak2 Pak Cik yg setia mahupun tak setia ke BeMie's WoRLd... Tahun ni lain macam sikit untuk 1st Ramadhan.. sebab tahun ni bulan ramadhan tak meniaga seperti tahun2 sudah...


Saturday, May 15, 2010
Sunday, May 2, 2010
Monday, March 15, 2010
Explorace :  Batu Caves

Explorace : Batu Caves


Batu Caves is a limestone hill, which has a series of caves and cave temples, located in Gombak district, 13 kilometres (8.1 mi) north of Kuala Lumpur, Malaysia. It takes its name from the Sungai Batu or Batu River, which flows past the hill. Batu Caves is also the name of the nearby village.
Thursday, March 4, 2010
Hiking at Broga Hill @ Semenyih

Hiking at Broga Hill @ Semenyih


Lately Broga Hill is getting very famous as the destination spot for novice hikers and avid nature photographers. Located near to Nottingham University Semenyih, Broga Hill is about 30 minutes drive from Kuala Lumpur city center. Broga Hill also known as Bukit Lalang, is a great place for hiking and scenic spot for photography.

Sunday, February 28, 2010
Wednesday, October 7, 2009
Thursday, July 16, 2009
Site Visit For Cleaning Tender

Site Visit For Cleaning Tender


Ermmm bemie dah lama tak citer pasal diary bemiekan .. so ni bemie ambik sikit time tuk citer.. huhuhu.. dah dekat 3 minggu asyik melayan taklimat tender dan site visit... site visit dan taklimat tender kekek... selepas melayan taklimat tender pastu bemie kena la gi wat site visit kat semua tempat yg bemie nak masuk tender tu.. lebih kurang dalam 20( Dua Puluh) tempat la yg kena wat site visit... macam hal jadi kekekke.. tapi arini bemie tanak citer semua bemie cuma citer ada satu tempat tu bemie terpaksa pergi naik bot.. maksudnya pedalaman la tu.. kat ladang lanadron nordanal.. so sempat gak la snap dua tiga gambar pakai hp along...
Monday, June 15, 2009
Copyright © 2013 -BeMie'S WoRLd- All Right Reserved