Facebook

Showing posts with label BeMieS Diary. Show all posts
Showing posts with label BeMieS Diary. Show all posts

Tuesday, August 17, 2010

BeMie's WoRLd dot Com... ReLoaded


Ermmm semalam masa sahur dalam kul 5 pagi aku sempat lagi berborak ngan Suffer dan Myien then aku setelkan beberapa ketul kurma sementara menunggu Imsak.. Tiba - tiba.....


Share:

Thursday, August 12, 2010

Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 2

Sambungan Dari Episod 1...



Setelah selesai sesi photoshoot Hyundai I 30 dan Hyundai Sonata 2010 .. kiteorg pun borak dalam kereta dan akhirnya Izan telah decided tuk pergi ke pasar ramadhan (PaRam).. Aku follow jer.. hehehe ( dalam kepala hotak nak carik laa kuih muih seperti roti jala atau karipap sebagai appetizer bak kater omputih tuk bebuka aku nnt) sambil memandang izan yg sedang sibuk tangkap gambar suasana jem


Share:

Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 1


Salam RAmadhan Diucapkan kepada semua pelawat2 pengunjung2 Abang2 Adik Kakak Awek2 Mak2 Bapak2 Pak Cik yg setia mahupun tak setia ke BeMie's WoRLd... Tahun ni lain macam sikit untuk 1st Ramadhan.. sebab tahun ni bulan ramadhan tak meniaga seperti tahun2 sudah...


Share:

Wednesday, May 26, 2010

When BeMie Reach 50's




Share:

Saturday, May 15, 2010

BeMie's World ATV Offroad 090510


Kalau Ingat Sebelum Ni Gua ada Jemput Semua Blogger tuk BeMie's World ATV Offroad Event... ingat tak..? Kalau Tak Ingat Klik Sini

Share:

Tuesday, May 11, 2010

BeMie's World ATV Offroad 090510
















Share:

Sunday, May 2, 2010

Double Trouble With BeMie's WoRLd



Assalamualaikum... Orait tuk entri kali ni.. gua nak tulis dalam bahasa Melayu.. Apa nak jadik jadik laa... Gugel tak kuarkan iklan pun tak per.. sebab kalau tulis dalam bahase Inggeris gua rase cam kurang feel.. gitu...

Share:

Monday, March 15, 2010

Explorace : Batu Caves


Batu Caves is a limestone hill, which has a series of caves and cave temples, located in Gombak district, 13 kilometres (8.1 mi) north of Kuala Lumpur, Malaysia. It takes its name from the Sungai Batu or Batu River, which flows past the hill. Batu Caves is also the name of the nearby village.
Share:

Thursday, March 4, 2010

Hiking at Broga Hill @ Semenyih


Lately Broga Hill is getting very famous as the destination spot for novice hikers and avid nature photographers. Located near to Nottingham University Semenyih, Broga Hill is about 30 minutes drive from Kuala Lumpur city center. Broga Hill also known as Bukit Lalang, is a great place for hiking and scenic spot for photography.

Share:

Sunday, February 28, 2010

BeMie Now @ Facebook


Don't Forget To Follow BeMie @ Facebook.. Click The Badge Below...







Share:

Sunday, October 11, 2009

Wednesday, October 7, 2009

Peeping BeMie






Share:

Wednesday, September 30, 2009

Monday, September 28, 2009

Nyum Nyum Nyum...


Share:

Sunday, September 27, 2009

Eidul Fitri 1430H/2009 (Video)



Share:

Friday, September 4, 2009

Monday, August 24, 2009

Its 25th Aug..Happy Birthday To Me.. Wakaka





Share:

Thursday, July 16, 2009

Site Visit For Cleaning Tender


Ermmm bemie dah lama tak citer pasal diary bemiekan .. so ni bemie ambik sikit time tuk citer.. huhuhu.. dah dekat 3 minggu asyik melayan taklimat tender dan site visit... site visit dan taklimat tender kekek... selepas melayan taklimat tender pastu bemie kena la gi wat site visit kat semua tempat yg bemie nak masuk tender tu.. lebih kurang dalam 20( Dua Puluh) tempat la yg kena wat site visit... macam hal jadi kekekke.. tapi arini bemie tanak citer semua bemie cuma citer ada satu tempat tu bemie terpaksa pergi naik bot.. maksudnya pedalaman la tu.. kat ladang lanadron nordanal.. so sempat gak la snap dua tiga gambar pakai hp along...
Share:

Monday, June 15, 2009

Nuffnang.Com.My & Honda.Com.My


Ermmm… After Googling about 2 hours now I’m ready to tell all of you basically about Honda’s Advance Mobility Technology – ASIMO…

Share:

Sunday, May 10, 2009

Follow by Email

BeMie's Followers

Total Pageviews