Facebook

Monday, October 5, 2009

BeMie just find out Love or Money?


Result: 96% and 4%



Share:

6 comments:

  1. for <3 or $$$$..

    jeng..jeng..jeng..
    if me laa,i want both!

    ReplyDelete
  2. Salam Encik.. Saya Maya, student en. semasa di Johor Kelas Creative Thinking, Satu group dengan hassan, Ina, Razali Ingat Tak? En Boleh laaa duit dah byk, tu yang carik cinta je tu. nak tanya en. dah kawin lum, ke belum kawin lagi?

    ReplyDelete
  3. pooh - ye ke pooh

    julie - bukan mabuk jer dah tahap over dost dah ni.. hehe

    my love - ok... takk kisah la janji hepi

    maya - apa lak tak ingat plak, awakkan yg engineer kt petronas tukan.. pastu student saya yg kata tak leh tido pas masuk kelas saya.. nyway cmner leh jmpa blog ni..?

    ReplyDelete

Follow by Email

BeMie's Followers

Total Pageviews

Blog Archive