Breaking News
Loading...
Sunday, May 10, 2009

My Ride Volvo V70 For Sale...








Volvo V70 2.0T Year 2000
Soft Turbo
Sport Button
Eibach Spring
Thule
Sportrim 17"
Pirelli Zero R17/225/45
Two Digit Number
And Many More
Price: You Decide (Kalau Boleh Atas Sikit Dari Market Value Laa.. Byk dah Bikin ni...)
More Info About Volvo V70 Click HERE


23 ulasan:

  1. superman~

    i nk beli sampan buleh??..

    nk kayuh ngn buah hati nt..

    ReplyDelete
  2. pimp ma ride...cool la kete nih..ala2 mafia

    ReplyDelete
  3. ni kire last pic ngn keter ler ni..huhu

    sampan tu bguss..lg laju dr keter.gojesss!!!

    *the memoir of volvo

    ReplyDelete
  4. saya jual as where is basis... camner nmpak cmtu ler rupanya... tidak dijual berasingan...

    ReplyDelete
  5. orang yang duduk atas kereta pun jual tak??

    ReplyDelete
  6. Kalau Jual berapa mau beli..? kekekekee

    ReplyDelete
  7. bulan nie klu adsense byk leh la beli..huhuhu

    ReplyDelete
  8. ni gambo umah aku kat kampung ni..ko ni anak sedare aku ke?

    ReplyDelete
  9. hanz... skang adsense berapa? cam byk jer... huhuhu

    chaal... mungkin pelanduk 2 serupa...

    ReplyDelete
  10. alo bosanye sampan atas kete ko

    ReplyDelete
  11. alo bosanye sampan atas kete ko tu huhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  12. senang skit zauri... kalau banjir leh bawak org kampung... kekekekek

    ReplyDelete
  13. bulan nie ade la dapat USD20k....

    ReplyDelete
  14. sape camera man nye nie bemie..tere die amik gambar...

    ReplyDelete
  15. ops.. lupa nk bagi credit kt photographer.. Photographer adalah En Hanz.. lepas ni klau ada sesiapa yg nk pakai photographer leh la contact hanz.. sekian tima kasih.. huhuhu

    ReplyDelete
  16. kete ni multi purpose..bleh masuk air bila banjir..kete ni laju kalau atas hgway..setakat peronda polis EVo tu, senang2 je nk cilok..

    ReplyDelete
  17. cool..mantap kete...:D...
    kene tunggu kijo dulu la..hhuhuhu...elaun pun xlepaih nak bayaq nih

    ReplyDelete
  18. cool....mantap kete...:D
    tapi kene kijo dulu la..huhuh...baru mampu beli..
    ni elaun pun xlepaih nak bayaq..huhhuuu

    ReplyDelete
  19. he he best best.... nanti banjir leh naik sampan lak.... datang lah selalu ke blog saya haha suka suka ........

    ReplyDelete
  20. yg diri atas keta ngan pelok sampan 2 bleh tahan ganaz,.. aduu seram gua tengok,. emmmm nk jual keta ker org nie,. aduuu,... confuse,.. hahaha,. (acong)

    ReplyDelete
  21. huh??
    mcm uma atuk gue...

    ReplyDelete
  22. Jgn jual la wei. comel volvo tu mcm aku hakhak!

    ReplyDelete

Copyright © 2013 -BeMie'S WoRLd- All Right Reserved