Breaking News
Loading...
Saturday, March 19, 2011

16 ulasan:

  1. kepala kusut..ingat kopiah (Smayang) ngn Al-Quran..
    Cari jawapan dengan dengan DIA.
    sama2 kita.:-)

    ReplyDelete
  2. @ :-) - Terima Kasih... InsyaAllah sama2 la kite..
    @ suffer - sebab lu tak banjer gua teh tarik hheee

    ReplyDelete
  3. terbaikk punya promotion ni ! he he

    ReplyDelete
  4. @ zuhanis - kekekeke... sepatutnya Lipton kene hire tuk jd jurucakap dia.. ni kire cam promo free tuk diaorg.. heheh

    ReplyDelete
  5. teh lipton tuh best tp kadang2 rasa dia kelat sedikit la..

    trimas sbb puji blog sy, kalau anda komen dlm mne artikel, sy akan feed terus blog ni (check dekat sidebar ye.. hehe)

    ReplyDelete
  6. @ FD - ye ke fd.. tak perasan pulak... sebab minum sblm ni sedaap jer.. kekkeke lagi satu nnt saya komen yer..

    ReplyDelete
  7. Ice Tea... sedap.. minum sambil lepak secara rahsia di tempat rahsia!

    hehehehe....

    ReplyDelete
  8. @ Ixora -mungkin lepak rahsia di tempat minum sambil minum green tea lg sedap heheheh

    ReplyDelete
  9. amboi pasai pa nie,
    bawak2 bertenang,
    senyum2 selalu:)

    ReplyDelete
  10. @ nabila - ni yg rase cam nak tukar red tea pulak ni.. kekekek

    @ cik wanie - tu yg minum clear green tea tu... heheheh

    ReplyDelete
  11. apa uniknya blog sy?? curious..

    ReplyDelete
  12. bemie suke sgt ngn lipton clear ni eh..ermm ade org penah majuk ngn sy pasal lipton clear ni..

    Bace bismillah sebelum minum :)
    dapnyeeeeee...

    ReplyDelete
  13. ya2 saye sula latang..ale empat aa..emm mole tuka li kaunter aa....untuk lapat aliah betuah...ekekek

    ReplyDelete
  14. @ ah long - apa hadiah ada... sudah tak sabar nak redeem ni.. kekeke

    ReplyDelete

Copyright © 2013 -BeMie'S WoRLd- All Right Reserved