Breaking News
Loading...
Saturday, August 28, 2010

Dari Law Kang Ke Minas Tirith


Ok ... Biar aku terangkan kat sini semalam yg kat Law Kang dan Kat Kang Ko tu adalah rumah Tok Bah dan Tok Mak Aku sekarang ni aku dah berada di rumah mak aku di Minas Tirith... Pagi tadi lepas je wat keje rumah sikit apa lagi aku pun sarung kasut Converse Merah aku terus je keluar rumah tanpa hala tuju berbekalkan kamera dan kereta adik aku yg aku pinjam tanpa persetujuannya.. 


Beratur Punya La Panjang

Bersama2 aku adalah Hanz Penyanyi kumpulan Rock terkemuka di sini "Gandalf  The Grey" dan Along Gitaris kumpulan mereka....  Setelah membuat perbincangan maka kami telah sepakat untuk menyelongkar tempat2 menarik di Minas Tirith dan kawasan yg sewaktu dengannya...  Mula - mula kiter ke tempat beli ayam golek yg paling popular dan tersedap kat sini...

Along Akhirnya Dapat Membawa Hasil Setelah 45 Minit Menunggu


Aku dan Hanz pula duduk je dalam kereta sambil mendengar lagu2 rock kapak mereka..  aku dah malas nak taip.. korang layan gambar laa...

Antara Kedai Yg Perlu Anda Singgah Sekiranya Melawat Minas Tirith

Embassy Hotel merupakan Landmark yg bagus sekiranya sesat di sini

Jambatan atau Sempadan yg memisahkan antara Law Kang dan Minas Tirith


Permandangan Minas Tirth Dari Atas Jambatan
Sempat juga kami ke Temasik tuk membeli Murtabak

Sekali sudah Fully Booked laa

Orc Street Di Temasik


Malaya adalah Negara Kami

Track Kereta Di Sebelah Kolam Renang Minas Tirith

Kenderaan Sultan Di Masjid Jamek

Mantap Tul La Kereta Baginda

Beginalah Rupa Bandar Minas Tirith
Pastu balik rumah terus berbuka.. sambung nanti laa...

3 ulasan:

  1. kereta baginda yg warna hijau tu?

    ReplyDelete
  2. mie.. moto pulis tu bagi aku satu.

    ReplyDelete
  3. @ugly - haah hijau dan satu lagi putih.. yg putih tu anak dia punya kot

    @kompas - hambek leee wakaka

    ReplyDelete

Copyright © 2013 -BeMie'S WoRLd- All Right Reserved