Breaking News
Loading...
Thursday, August 12, 2010

Menikmati Hyundai I30 sebelum Berbuka Puasa.. (Tak Batal Rasenya) Part 1


Salam RAmadhan Diucapkan kepada semua pelawat2 pengunjung2 Abang2 Adik Kakak Awek2 Mak2 Bapak2 Pak Cik yg setia mahupun tak setia ke BeMie's WoRLd... Tahun ni lain macam sikit untuk 1st Ramadhan.. sebab tahun ni bulan ramadhan tak meniaga seperti tahun2 sudah...







so untuk Ramadhan kali ni aku rase masa siang sgt pjg sebab takder bende nak wat... projek semua dah delivered tinggal tunggu payment yg ntah bila nak dapat ni...(tensi tul aku) harap2 dapat la sebelum raya...

Ok begitu jugak dgn kawan aku Izan pun sama tak de projek sekarang (bak kata kontraktor tengah sejuk) .. so kami menghabiskan masa bersama pada hari pertama RAmadhan Al Mubarak.ni dgn aktiviti2 yg berpaedah tuk kiteorg (walaupun orang lain kater tak berpaedah).

Aktiviti bermula selepas Zuhur..dalam kul 2 petang camtu... misi mencari Pusat jualan kereta yg boleh bagi kami kerjasama untuk review kereta2 baru..Dalam perjalanan menaiki kereta Izan  menuju ke lokasi pertama ternampak lak sebuah van melekat kat kat signboard.. so Izan turun dan ambik 2..3 snap gambar van tu..


Berbalik kepada tujuan asal ...Adalah dalam 2.. 3.. showroom yg kiteorg pergi rata2 tak bagi kerjasama... dan akhirnya kiteorg dapat di Hyundai caya laa Abg Din.... nak kater dapat kejesama sgt pun takder laa cuma ok laa dari takder... korang layan la tgk gambar keter ni Hyundai I 30... harga lebih kurang RM112,000.00 spec 2.0cc original 17" Sportrim.. adeh malas la nak taip spec ni panjang sgt.. layan gambar je laa lagi sedap.. layannnnnnnn


Pandangan Depan


Low Angle


Pandangan Sisi


Interior

17 " Original Sportrims


2.0 cc Bebb


Yup Its Hyundai I30

Sementara Izan sibuk shoot gambar keter tu.. aku pun borakla ngan Abg Din... Borak punya borak tgk time sudah 630pm.. dah tepikir pasal berbuka.. so aku pun shake hand ngan Abg Din cakap tima kasih bagai... Izan plak masih sibuk lagi melayan sessi fotografi dia kali ni dia tangkap gambar Hyundai Sonata 2010..heheh


Untuk maklumat lanjut dan video mengenai Hyundai I 30 boleh la klik SINI

Photographer : Kompas Hailmey

To Be Continue.....

2 ulasan:

  1. cntikla keter ni. series cntik...mcm nk beli 3 je dpt bonus nnt

    ReplyDelete
  2. jgn lupa hadiahkan bemie satu...

    ReplyDelete

Copyright © 2013 -BeMie'S WoRLd- All Right Reserved